x
x

Zászlókészítés

Céges zászlók, intézményi zászlók, nemzeti zászlók, rajongói zászlók, egyedi zászlók készítését is vállaljuk időjárásálló kültéri, vagy fényes beltéri anyagból. A digitális technológiának köszönhetően akár fotó is szerepelhet a megrendelt zászlón. 

A zászlókészítés technológiáját és anyagválasztását nagyban befolyásolja a zászló elhelyezésének helye és funkciója. Amennyiben zászlót szeretne készíttetni, azt javasoljuk, hogy első körben vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő döntés meghozatalában. 

A nagyméretű, egyedi zászlókon kívül népszerűek a kis helyet foglaló asztali zászlók, melyek jól mutatnak cégek, vagy intézmények irodájában, tárgyalójában. 

A zászlókhoz zászlórudat, az asztali zászlóhoz fém tartót is tudunk biztosítani. 

Az általunk készített zászlók grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.