x
x

A KIS-ÚJ-LAP Nyomdaipari-, Kiadó-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., rövidített nevén: KIS-ÚJ-LAP Kft. 2006-ban alakult. A cég egy 1998-ban indított egyéni vállalkozás utódjaként jött létre, így azt is büszkén elmondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb értékünk, az immár több mint két évtizedes szakmai tapasztalat a reklám, a dekoráció és a nyomdaipar területén.

Cégek, vállalkozások, közintézmények marketingesei nap mint nap szembesülnek azzal a problémával, hogy a marketing és reklám eszközeiket több helyről kell beszerezniük. Ha a főnök nyomdai terméket szeretne, akkor fel kell hívni a nyomdászt. Ha pólóra van szükség, akkor a szitást kell tárcsázni. Molinóért egy nagyformátumú nyomtatóst, az autó matricázásáért pedig egy dekor műhelyt kell keresni. A nyakszalagot megint más csinálja, a gravírozós holnaputánra ígér visszahívást, a reklámajándékos nem veszi fel telefont, a lufisnak meg mindenképpen e-mailt kell írni. Gyakran az is érthetetlen, hogy ha a grafikus egyszer már ki lett fizetve a névjegy terveiért, akkor ugyanaz  a grafika miért nem jó egy molinóra. Miért kell a tamponnyomáshoz vektoros grafika, mi az a cmyk és miért nem jó az rgb színkód a pólóhoz, ha a bögrések tegnap éppen ilyen formátumot kértek. A legtöbb megrendelőnek ez így bonyolult, hiszen nagy szakmai tapasztalatra van szükség a különböző gyártási technológiák és az azokhoz megfelelő formátumok közötti eligazodáshoz, illetve a megfelelő termék- és anyagválasztáshoz. 

A megoldás viszont nagyon egyszerű. Egyetlen telefonszámot kell csak tárcsázni és mi kinyomtatjuk a névjegykártyákat, szórólapokat, katalógusokat, naptárakat, könyveket és a mappákat is. Ugyanezt a telefonszámot kell hívni, ha táblát, molinót, kirakat dekort, autófóliázást,  roll-up-ot, megállító táblát, 3D matricát, hűtőmágnest, vagy habbetűt szeretne rendelni. S ha a beszélgetés után felmerül, hogy szükség lenne még zászlókra, sapkákra, reklámszatyrokra és valami apró reklámajándékokra is, akkor csak az újrahívás gombot kell megnyomni.  Ha a nyugdíjba vonuló kollégának szeretne egy gravírozott emlékplakettet, vagy egyedi ajándéktárgyat, ha a kolléganő lányának esküvői meghívóját, leánybúcsú pólóját, vagy éppen szakdolgozatát kellene elkészíteni, természetesen azt is vállaljuk. 

A rendkívül sokrétű tevékenységünkből adódik, hogy ha Ön felkeresi cégünket, gyakorlatilag minden különleges kívánságát teljes körűen teljesíteni tudjuk a grafikai tervezéstől a komplett kivitelezésig. A nagy terjedelmű grafikai anyagok kétirányú áramlását nagysebességű internet szolgáltatással biztosítjuk, a hozzátartozó FTP szerverre történő feltöltés lehetőségével. A megrendelt termékeket a vállalt határidőre, igény szerint egy megadott címre, saját raktárába vagy ügyfelének is leszállítjuk. 

Cégünknél fontosságban mindent megelőz, a kiváló minőség, a pontos határidő, és a szolgáltatás színvonalához képest kedvező ár. A töretlen fejlődésünkhöz, és talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy sikereinkhez is hozzájárult, az a fajta gondolkodásmód, hogy számunkra nem létezik fontosabb cél, minthogy megrendelőink teljes mértékben megelégedetten távozzanak, és megbízásaikkal újra visszatérjenek hozzánk. Minden alkalmat megragadunk arra, hogy a kor követelményei szerint alakítsuk a cég arculatát, gazdasági felépítését. Mindent megtettünk eddig is és a jövőben is megteszünk azért, hogy a partnereink úgy érezhessék, mintha saját házinyomdájuk lenne, mely esetleg jobban megfelel érdekeiknek, mintha azt ők hozták volna létre.

Megrendelésért, szakmai tanácsért keressen minket elérhetőségeinken! 

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat!

                                  KIS-ÚJ-LAP Kft. csapata


Általános cégadatok:

Cég neve: KIS-ÚJ-LAP Nyomdaipari-, Kiadó-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám: 16-09-008965
Adószám: 13785257-2-16
Bankszámlaszám: 11745080-20009740 (OTP)