x
x

Vászonkép készítés

Dekorálja ki otthonát a kedvenc emlékével egy nyaralásról, vagy egy meghitt pillanatról. Ne érje be a boltban kapható sablonos vászonképekkel, hiszen nálunk egy- és több részből álló vakkeretes vászonképeket is rendelhet, az Ön által megadott egyedi méretekben. 

A művészi vászon nyomtatását minden esetben nagyformátumú nyomtatónkkal nyomtatjuk, melyet kizárólag eredeti festékkel használunk, így biztosítva a képek színtartósságát. 

Természetesen ha nincs saját fotója, de pl. egy tájképet vagy egy portrét szeretne egy kívánt országból, vagy egy címert, egy logót, esetleg egy festmény másolatát, arra is van lehetőség.

Az általunk készített vászonképek tervezését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a megrendelt vászonképét! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.