x
x

Textilfeliratozás

Cégünk egyik kiemelt profilja közé tartozik a textil termékek emblémázása, feliratozása, logók és minták nyomása. A feliratozáshoz többféle technológiával rendelkezünk, így az történhet direkt vagy transzfer szitázással, transzferfólia nyomással, szublimációs eljárással, vagy hímzéssel. 

Vállaljuk magánszemélyek, cégek, vállalkozások, egyesületek, alapítványok, közintézmények részére egyedi trikók, pólók, pulóverek, kötények, tornazsákok, nyakkendők és egyéb textil termékek nyomását.  

A katalógusainkban található  termékek árai feliratozás nélkül értendők! A logóval és feliratokkal ellátott termékek árát az elképzelés és a mennyiség alapján meghatározott technológiai eljárás elfogadása után határozzuk meg!

Az általunk készített textil termékek feliratozásának vagy logózásának grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Tekintse meg kínálatunkat!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.