x
x

Tamponnyomás

A tamponnyomó indirekt mélynyomási technológia jól használható domború, homorú, ívelt  és sík felületek emblémázására. Kis méretű, részletgazdag nyomatok esetén a tamponnyomás a legjobb választás. A grafikáját filmre visszük, majd ebből klisét készítünk. A klisé segítségével a mintát egy szilikon gumi adja át a nyomtatandó tárgy felületére. Csaknem minden általánosan használt alapanyagra lehet dolgozni, így pl. papírra, fára, fémre, üvegre, kerámiára, bőrre, és gyakorlatilag minden műanyagra.

A tamponnyomás egyik legjelentősebb területe a reklámtárgyak emblémázása. Golyóstoll, faceruza, kulcstartó, falióra, számológép, pendrive, irodaszerek, határidőnapló, notesz, öngyújtó, ceruza, reklám ajándéktárgyak stb. 

Az általunk nyomott termékek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt nyomdai terméket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.