x
x

Táblák készítése

A táblakészítés technológiáját nagyban meghatározza az, hogy mi a felhasználás végleges célja. Különböző alapanyagokat használunk attól függően, hogy belső térben, vagy szabadban, illetve hogy hosszú távra, vagy csak rövid promóciós időszakra szeretne táblát készíttetni. 

Leggyakrabban különböző vastagságú habosított műanyag, dibond szendvicslemez, plexi, vagy horganyzott lemez alapanyagokra készítjük a megrendelt termékeket. Természetesen a leginkább megfelelő alapanyag kiválasztásában segítséget nyújtunk. 

A cégtábla, reklámtábla, munkavédelmi tábla, információs tábla, projekttábla, világítós tábla, megállító tábla, házszámtábla, utcanévtábla, vicces ajándék tábla és fotós tábla csak egy kis része annak a számtalan lehetőségnek, amiért megrendelőink tábla készítése mellett döntenek.

A táblák nem csak négyzetes alakzatban készülhetnek, kör, ovális vagy bármilyen szabálytalan formában (ami akár a cég logója is lehet) is el tudjuk készíteni a terméket. 

Az általunk készített táblák grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt nyomdai terméket! 

Igény szerint a táblák szakszerű felszerelését is vállaljuk! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.