x
x

Szitanyomás

A számtalan nyomdai eljárás egyik speciális ága a szitanyomás. A ruházati iparágban az egyik legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb és szinte minden textilre jól alkalmazható. A textil termékek feliratozásán kívül ezt a technológiát használjuk üveg, fém, kerámia, karton, fa, szövet és műanyag termékek emblémázásához. A vastag festék felhordása lehetővé teszi, hogy akár finom vonalas rajzot nyomtassunk fehér festékkel sötét anyagra, és a nyomat kiváló fedő hatású lesz. Ezt az eredményt más eljárással csak problémásan lehet elérni.

Cégünk a szitanyomást leginkább pólók, pulóverek, széldzsekik, munkaruhák, baseball sapkák, kartondobozok, szövet és papír szatyrok, valamint reklámajándékok feliratozására használja közvetlenül, vagy speciális esetekben transzferszitázás módon. 

Az általunk szitázott termékek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt nyomdai terméket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.