x
x

Szakdolgozat kötés

Szakdolgozat nyomtatás és kötés árai 2023 február 1. és június 30. között:

Fekete-fehér nyomtatás, A4 = 32 Ft/db
Színes nyomtatás, A4 = 127 Ft/db
Bőrkötés és aranyozás = 5.080 Ft/db
CD tok beragasztva = 318 Ft/db 
Kiküldés futárral = 2.540 Ft/csomag

Az árak 27% ÁFA-t tartalmaznak! 

Szakdolgozatok, vendégkönyvek, ajándékkönyvek, albumok stb. keménytáblás bőr vagy műbőr kötését is vállaljuk! A fedlapokat aranyozással vagy szitázással tudjuk egyediesíteni. 

Szakdolgozatok/diplomamunkák komplett kivitelezése esetén egy pdf kiterjesztésű fájlt kérünk a szakdolgozat belső lapjaival, amit nyomtatás után műbőr előlap és hátlap közé illesztünk és egy fém gerinccel zárunk le. Ezzel az újszerű technikával könnyen szétszedhető a már bekötött dolgozat, így akár az elrontott vagy kimaradt lapokat is ki tudjuk cserélni. A műbőr színe általában fekete, de választhatók egyéb színek is, például kék, zöld, bordó és fehér. A fedlapra leggyakrabban 3 sor aranyozás kerül, amely tartalmazza a Szakdolgozat/Diplomamunka vagy egyéb más feliratot, illetve a készítője nevét és a leadás évét. Természetesen több sor is kérhető és igény esetén a gerinc aranyozása is megoldható. 

Abban az esetben, ha nálunk kötteti szakdolgozatát a nyomtatásra is kedvezményes árat adunk, illetve kérés esetén az anyag leadását követő napon postázzuk Önnek az elkészült terméket! 

Az általunk készített bőrkötésű termékek borítójának grafikai tervezését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.