x
x

Logózott szájmaszkok

Cégeknek, vállalkozásoknak, közintézményeknek, egyesületnek egyedi logózással ellátott szájmaszkokat készítünk, melyek így egységes megjelenést biztosítanak. A mosható és vasalható két- és három rétegű textil védőmaszkok előnye az eldobható maszkokkal szemben, hogy hónapokig használhatóak. Anyaguk belül vászon, kívül extra erős kevert szálas anyag, a bőrön kényelmes érzést nyújtó viselet. 

A prémium maszkjainkat szemüvegeseknek kiemelten ajánljuk, mivel a hajlítható és állítható "orrhuzal" megakadályozza a szemüveg párásodását. A prémium maszkhoz külön kapható, opcionálisan használható, extra védelmet nyújtó szűrő is!

Az általunk készített maszkok terveinek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.