x
x

Plasztikkártya nyomás 

Azonosításra vagy különböző jogosultságok ellenőrzésére az utóbbi időben a papír alapú kártyákat a strapabíróbb és biztonságos műanyag alapú kártyák váltották fel.  Ezek a kártyák minden területen elfogadottá váltak, az intelligens azonosítási eszközök pedig új távlatot nyitottak a mágnes- és chipkártyák felhasználása területén, hiszen a kártyák nem csak elegánsak, de Intelligensek is lehetnek, így hatékony felhasználást tesznek lehetővé, versenyelőnyt biztosítva a kártyát alkalmazó vállalkozásoknak, intézményeknek.

A kártya megszemélyesítésénél felkerülhet a plasztikkártyára fénykép, sorszám, aláírásmező, vagy bármilyen egyedi, személyes adat. Így személyre szabott kártyák gyárthatóak nagy mennyiségben, teljesen különböző adatokkal feliratozva.

Az általunk készített kártyák terveinek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.