x
x

Nyakszalag készítés

Az egyik legnépszerűbb promóciós ajándék a két oldalon szublimált és csepp karabinerrel szerelt selyemszatén nyakpánt. Használják kulcstartónak, telefontartónak, van aki pendriveot akaszt rá és gyakran éremszalagként is feltűnik. 

A szublimációs eljárásnak köszönhetően a nyakpántok teljes felületén - akár mindkét oldalán - ragyogó, élénk színű, egyedi nyomat készíthető. A néhány darabos megrendeléseket transzfer technológiával készítjük.

Nálunk a nyakszalagok költséghatékony típusait és a kiváló minőségű, igényes kiegészítőkkel készült nyakpántok és nyakszalagok széles választékát egyaránt megtalálja, ráadásul minőségi és precíz nyomdai munkával, szakképzett kiszolgálással állunk rendelkezésére a nyakszalag kiválasztása és gyártása során.

Az általunk készített nyakszalagok grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.