x
x

Az év végi időszakban közkedvelt termékeknek számítanak a következő évre szóló naptárak. Asztali és falinaptárak, speditőrnaptárak, plakát és kártyanaptárak kis és nagy példányszámban is készülnek nyomdánkban, az ügyfeleink által választott fotókkal, grafikával, céges logóval. 

Lapozható falinaptárakat általában a megszokott A3-as és A4-es méretekben készítünk, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség. Ezek a naptárak jellemzően 12+1 laposak, a felső részén fém spirállal és akasztóval ellátva! 

Az egy lapos falinaptárakat általában A3, A2 és A1 méretben kérik ügyfeleink. Itt az egész év naptárhálója szerepel egy lapon, mellette pedig a cég logója, fotók, montázsok kapnak helyet. 

Asztali naptáraink havi vagy heti kiosztásban készülnek, minden oldalon egy kép vagy grafika kap helyet a naptárháló mellett, illetve a tartó alsó részére egy állandó grafikát is helyezhetünk, mely a naptár bármelyik lapja alatt egyaránt látható. 

A speditőrnaptárak  közkedvelt termékek céges ajándékozás esetén. A három vagy négy hónapot tartalmazó naptárháló felett a cég reklámja jelenik meg! 

Kártyanaptárakat leginkább cégek és vállalkozások részére készítünk. Olcsó szóróajándék és nagyszerű reklám lehetőség.

Az általunk készített naptárak grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.