x
x

Munkavédelmi táblák

A különböző munkavédelmi, figyelmeztető, tájékoztató és egészségvédelmi táblák vagy matricák nélkülözhetetlenek a munkahelyek és intézmények biztonságos működtetése érdekében.

Tábláink saját műhelyünkben készülnek, így egyedi testreszabott igényeket is rövid határidővel tudunk vállalni. Egy darabtól a többezres darabig fogadunk rendeléseket.

Cégünk vállalja a vírusfertőzés megelőzése érdekében kihelyezhető figyelmeztető, rendelkező és tiltó táblák, matricák - mint például a kézmosás és fertőtlenítő kézmosás rendelkező táblák vagy a maszk és/vagy védőkesztyű, védőfelszerelés használatára figyelmeztető táblák - elkészítését is.

Az általunk készített táblák vagy matricák feliratozásának vagy logózásának grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.