x
x

Molinó készítés

A molinó vagy reklámponyva egy könnyen felrakható és levehető, költséghatékony, univerzális reklámhordozó, mely rendkívül sok területen használható, kültéren és beltéren is jól alkalmazható. Kis súlya miatt egyszerűen szállítható, rugalmas, feltekerhető, többször felhasználható! Kerítésre, homlokzatra, vásárokon, kiállításokon, sporteseményeken, koncerten bárhol és bármikor használható. 

Az általunk készített molinók minden esetben jó minőségű és erős ponyva anyagból készülnek, melyeket eredeti festékkel nyomtatunk, ami nagyon fontos, hiszen így jobban ellenáll a környezet hatásainak és tovább megőrzi színtartósságát. 

A kinyomtatott molinókat igény szerint konfekcionáljuk, széleit beszegjük és a könnyebb kihelyezés érdekében ringli karikákat teszünk a megerősített szegésbe.

Az általunk készített molinók grafikai tervezését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a megrendelt molinóját! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.