x
x

Lézergravírozás

A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. Ezzel rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, sorszám vagy akár vonalkód készíthető, szinte bármilyen anyagra. Felhasználási módja rendkívül széles körű. Leggyakrabban  bélyegzőgumikat, fém hatású táblákat, üvegplaketteket, egyedi és exkluzív ajándéktárgyakat, reklámajándékokat készítünk, de ipari körökben gravírozással készítjük a különböző eszközök márkanévvel történő ellátását, szerszámok, vagy alkatrészek sorszámozását. A lézersugár tulajdonságainak köszönhetően apró felületekre is nagy pontossággal lehet gravírozni.

Az általunk gravírozott termékek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt nyomdai terméket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.