x
x

Könyvek készítése

Könyvét a kézirattól a megvalósulásig elkészítjük, egyetlen mintapéldánytól akár a több ezer darabos mennyiségig. Teljes körű nyomdai és kötészeti szolgáltatást nyújtunk, kiváló minőségű termelékeny berendezésekkel, szakértő csapattal várjuk!

A kis példányszámban készülő könyveket korszerű és gyors digitális nyomdagépekkel, a nagyobb mennyiségű megrendeléseket pedig ofszet nyomdagépeinkkel teljesítjük. Mindkét technológia kifogástalan minőséget jelent, a választás lehetősége a költséghatékonyság miatt fontos, hiszen digitális eljárással a kis példányszámok, míg ofszet eljárással a nagy példányszámok kerülnek kevesebbe, ezért is fontos hogy cégünknél mindkét lehetőség rendelkezésre áll, a választásában pedig szakmai segítséget nyújtunk.

Puhatáblás ragasztókötéssel és keménytáblás borítóval is készítünk könyveket, igény szerint fóliázással, formalakozással, egyedi megoldásokkal színesítve kiadványát

Az általunk készített könyvek nyomdai előkészítését és tördelését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a megrendelt könyveket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.