x
x

Kitűző készítés

Különböző képekkel, grafikával, vagy bármilyen felirattal ellátott kitűzőket készítünk több méretben. Nagysikerű figyelemfelhívás egyik legegyszerűbb módszere. 

A hátoldalukon biztosítótűvel ellátott kitűzők hasznosak klubok, civil szervezetek, települések, cégek népszerűsítésére és reklámozására egyaránt. Ezen kívül nagyszerű ajándék bármilyen alkalomról legyen szó, hiszen egyedi kiegészítő lehet akár ruhához, táskához és sapkához.

Nem kell aggódnia a kitűzők és jelvények minősége miatt, mivel fém alapanyagúak, a felületüket egy erős, még az időjárási körülményeknek is ellenálló fólia védi.

Az általunk készített kitűzők feliratozásának vagy logózásának grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.