x
x

Hűtőmágnes

A hűtőmágnes egyszerű, klasszikus, olcsó és nagyon népszerű reklámajándék. Előszeretettel használják rendezvények, cégek, városok, kirándulóhelyek népszerűsítésére, vagy épp esküvői köszönőajándéknak. Az egyik leghasznosabb ajándéktárgy, hiszen a legtöbb hűtőmágnes ténylegesen fel is kerül a hűtőszekrényre, vagy valamilyen fém felületre, sokan gyűjtik is. 

A néhány darabos mennyiségtől a több ezres darabszámig készítünk különböző méretű és formájú mágneseket fa, műanyag, vagy szupervékony mágnesfólia alapanyagra. A termékek digitális nyomtatással, vagy szitanyomással készülnek. 

Az általunk készített hűtőmágnesek feliratozásának vagy logózásának grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.