x
x

3D habdekoráció

Az építőiparból ismert kemény, lépésálló habból készített plasztikus feliratok  és logók rendkívül kedvező térhatást nyújtanak, kedvező áron. A 3 dimenziós habbetűket és logókat számítógép vezérelt izzószálas habvágógépünkkel vágjuk. 

Ezt az exkluzív megjelenést gyakran használjuk üzleti portálok, belső falak, helyiség feliratok, kiállítások, dekor megjelenések, homlokzati reklámok, üzletnevek és egyéb feliratok, logók kihelyezésekor. 

A kivágott termékeket a kívánt színre festjük, de természetesen kérheti natúr kivitelben is. 

A logók és betűk felragasztását is kérheti tőlünk, de akár saját maga is felszerelheti, ehhez szükség esetén sablont, vagy betűkiosztást készíthetünk, illetve szakszerű technikai segítségnyújtást is adunk.

Az általunk gyártott termékek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt terméket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.