x
x

Grafikai tervezés

Ha egy cég vagy vállalkozás logóján, kiadványain, megjelenésén látszik, hogy azt grafikus szakember készítette, az a legtöbb esetben bizalmat sugároz és nagyon sokat jelenthet az egész vállalkozás megítélésével kapcsolatosan. Továbbá a különböző nyomtatási és emblémázási technológiáknál nagyon fontos kitétel, hogy a tervezett grafika megfeleljen a gyártástechnológiai paramétereknek is, s ezáltal a kívánt termékek könnyen, költséghatékonyan és kiváló minőségben legyenek elkészíthetőek. 

Logók, névjegyek, szórólapok, katalógusok, újságok, könyvek, marketing és reklámanyagok, üzlet, gépjármű és tábla dekorációk, komplett arculattervek stb. szakszerű és igényes grafikai tervezését is vállaljuk. 

Grafikai szolgáltatásaink igénybe vétele esetén első lépésben a megrendelővel telefonon, vagy személyesen egyeztetjük az elképzeléseket, közösen gondolkodunk és ötletelünk, bekérjük a rendelkezésre álló fotókat, a logót, a kéziratot és a további forrásanyagokat, majd grafikusaink a megbeszéltek alapján elkezdik a tervezést és elkészítik a látványterveket. A terveket e-mailben küldjük véleményezésre, ellenőrzésre, javításra, ami módosítások esetén akár több körben is történhet. 

A grafika elfogadása és visszaigazolása után kerül a gyártás előkészítőkhöz a tervezett anyag és ezzel elkezdődik a termékek gyártása.

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.