x
x

Gépjármű dekor

Jármű dekorációval, autófóliázással mindenki találkozott már, legyen az személyautó, kisteherautó, kamion, busz, utánfutó, vagy akár hajó. Hiszen ha egy jármű a forgalomban halad, akkor nem csak a körülötte lévő járművek utasai, de a gyalogosok is észreveszik, a rajta lévő feliratok pedig ettől kezdve komoly reklámértékkel bírnak. A dekorálás után járműve potenciális reklámeszközzé válik.

Egyéni vállalkozóknak, közületeknek és cégeknek egyaránt nagyszerű megjelenést biztosít, ugyanis a járművek felületén a céges logó, szlogen, elérhetőségi adatok és egyéb arculati elemek megjelenítése költséghatékony reklámmegoldásnak minősül, hiszen egyszeri befektetéssel évekig közvetíti a meghatározott üzenetet bármerre, ahol elhalad vagy éppen parkol járműve. 

A dekoráció készülhet anyagában színezett plotterfóliából, vagy nyomtatással ellátott plotterfóliából, de gyakran alkalmazzuk a kettő kombinációját is.  Autódekoráció matrica választásakor a 2D- vagy 3D-fóliázás közül választhat. 2D autófóliázás esetén a gépjármű egy-egy elemét dekoráljuk, feliratozzuk fóliából történő kivágásával. A 3D fóliázás pedig a gépjármű részleges vagy teljes fóliázását jelenti íves, nútos felületeken a hőre lágyuló 3D fólia adottságaiból adódóan.

Az általunk dekorált járművek grafikai tervezését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Első körben a gépjárművét lefotózzuk, felmérjük, majd elképzeléseit megbeszéljük, látványtervet készítünk, melynek elfogadását követően kezdjük meg a fóliák vágását, nyomtatását, illetve időpontot egyeztetünk Önnel, hogy dekoros munkatársaink mikor tudják felragasztani az elkészült grafikát járművére. 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.