x
x

Esküvői meghívók 

Az esküvői meghívó, mint a nagy nap előhírnöke majdnem olyan fontossággal bír mint a menyasszony ruhája. Érdemes már a meghívók megtervezésénél a leendő dekoráció stílusát, színeit is átgondolni, hogy ahhoz illő stílusban készíthessük el esküvői meghívójukat és az egyéb kiegészítőket. Egységes stílust és harmóniát teremthetünk, ha a meghívó mellett az esküvői dekoráció összes kiegészítőit (ültetőkártya, asztalszám, menükártya, ültetési rend, stb.) is ugyanolyan színben és hangulatban készítjük el.

Számunkra nagyon fontos, hogy meghívóinkkal egyedi megjelenést tudjunk nyújtani, ezért  a  katalógusunkban szereplő meghívók mellett egyedi tervezéssel is készülnek személyre szabott meghívók és egyéb esküvői kártyák.

A meghívók és kártyák mellett köszönőajándékokat is készítünk, legyen az akár üvegcímke, hűtőmágnes, újracsomagolt édesség, de egyedi ötletek megvalósításában is szívesen segítünk.  

Az általunk készített meghívók vagy egyéb kiegészítő termékek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.