x
x

Fényképes ajándéktárgyak

Az ajándékozás mindig öröm, különösképpen, ha olyan kiemelt alkalom is adódik rá, mint egy születésnap, névnap, esküvő, ballagás, Valentin nap, karácsony, vagy akár egy baba érkezése a családba. Rengeteg fajta ajándékot adhatunk, de a személyre szóló, egyedi feliratos vagy fényképes ajándékok mindig különlegesnek számítanak. 

A szublimációs és digitális nyomdai eljárásaink segítségével egy darabos termékeket is gyártunk, így számtalan személyre szabott, fényképes ajándékot tudunk készíteni akár egyetlen fotó alapján! 

A leginkább kedvelt egyedi ajándéktárgyaink, melyek szublimációs eljárással könnyen megnyomhatóak, többek között póló, bögre, korsó, kötény, párna, kőkép, plüssállat, törölköző, pénztárca, szatyor, puzzle stb.. Digitális gépeinkkel rendszámtábla, falióra, vászonkép, naptár, ajándéktábla és sok más termék egy darabos elkészítését vállaljuk! 

Bármilyen ötlete is van, keressen minket, segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb egyedi ajándékot! 

Az általunk készített ajándéktárgyak terveinek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.