x
x

Digitális nyomdai munkák

A nyomdai technológiák rohamos fejlődésével már a digitális nyomtatást használva is elérhető az ofszet nyomtatás során megszokott kiváló minőség, s mivel digitális technológia nem igényel költséges előkészítéseket, így kis példányszámú nyomdai termékek gyártásához ajánljuk költséghatékony szolgáltatásunkat. Névjegykártyák, meghívók, bérletek, utalványok, oklevelek, fotók, poszterek, könyvek, szórólapok, naptárak, megszemélyesített nyomtatványok és nagyon sok más papír alapú termék készül digitális nyomdánkban.

A digitális nyomdai gépeink mellett, modern kötészeti eszközökkel is rendelkezünk, így a könyvkötés, irkakészítés, fóliázás, tömbösítés, spirálozás, lyukasztás, stancolás, riccelés, perforálás is a nyomdai munkafolyamataink része. 

Az általunk nyomdázott termékek grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt nyomdai terméket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.