x
x

Bélyegző készítés

Hozzáértő munkatársaink segítségével cégek és magánszemélyek egyaránt gyorsan és könnyen kiválaszthatják és megrendelhetik munkájukhoz, vagy valamilyen jelöléshez szükséges, az igényüknek leginkább megfelelő bélyegzőt.

Egyaránt lehetőség van szövegbélyegző, kör alakú bélyegző, zsebbélyegző, dátumbélyegző, aláírás bélyegző, fanyelű bélyegző, fémházas nagy igénybevételre tervezett bélyegző és szárazbélyegző rendelésére is. 

Amennyiben Ön meglévő bélyegzőházán szeretne szöveglemezt cserélni, természetesen arra is lehetőség van, ha pedig kifogyott a festék a bélyegzőjéből, csak hozza be és felfestékezzük Önnek, vagy különböző színű bélyegzőfestéket is vásárolhat nálunk! Amennyiben  a szöveglemez megfelelő de a festékpárnája elérett és nem megfelelő a bélyegzőjén a lenyomat, természetesen azt is kicseréljük. 

A szöveglemezeket minden esetben lézergravírozással készítjük, így önnek egy hosszú távú, strapabíró bélyegzőgumija lesz, amennyiben nálunk rendeli bélyegzőjét. 

Az általunk készített bélyegzők grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek  szakszerű és ízléses megvalósításában. 

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja a kívánt nyomdai terméket! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.