x
x

Baseball sapka nyomás

A feliratozott baseball sapkák kiválóan megállják a helyüket munkaruhaként vagy reklámajándékként is, hiszen egyszerűen és jól láthatóan elhelyezhető a felületükön a választott logó, minta vagy felirat is. A korszerű baseball sapka nyomtatásnak köszönhetően olyan termékeket juttathat el ügyfeleinek, partnereinek, ami nem csupán dekoratív, de igazán tartós is.

A baseball sapka nyomtatás akkor is praktikus megoldás, ha egy csapat számára szeretne egyforma viseletet biztosító kiegészítőt készíttetni, legyen szó sportolókról, iskolásokról, vagy akár egy legénybúcsú résztvevőiről. 

Katalógusunkból javasoljuk az úgynevezett 5 paneles baseball sapka típust, ennél a fajtánál nincs a sapka elején középen varrás, így a nyomat sima és egyenletes felületű lesz. 

Az általunk készített sapkák feliratozásának vagy logózásának grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Tekintse meg kínálatunkat, kérjen egyedi ajánlatot!

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.