x
x

Reklámajándék

Egy sikeres marketing kampány elengedhetetlen része az emblémázott reklámajándék, amely költséghatékony megoldás márkák, termékek, rendezvények népszerűsítésének, ügyfél és -vásárlószerzésnek. Az egyedi és céges reklámajándékok az egyik legsikeresebb reklámhordozók, hiszen ajándékot kapni mindenki szeret. 

Reklámajándék szinte bármi lehet, amire a promóció céljából alkalmazott logó, márkanév, vagy felirat kerül. A leggyakoribb reklámajándékok az írószerek, bögrék, lufik, öngyújtók, kulcstartók, pendrive-ok, de kínálatunkban több ezer féle ajándéktárgy található! 

A katalógusunkban található árak a termékek árát tartalmazzák, a feliratozásra viszont minden esetben egyedi árajánlatot adunk, hiszen az ár nagyban függ a mennyiségtől és a  feliratozási technológiától. 

Az általunk készített reklámajándékok feliratozásának vagy logózásának grafikai szerkesztését is vállaljuk, grafikusaink személyes, online vagy telefonos egyeztetés után készséggel állnak rendelkezésére az Ön elképzeléseinek szakszerű és ízléses megvalósításában.

Az elkészült termékeket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk, vagy postázzuk, így Önnek fel sem kell állnia az íróasztala mellől, hogy megkapja megrendelését!

Tekintse meg kínálatunkat! 

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.